AZ Maria Middelares
GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel

Campus Maria Middelares
Buitenring Sint-Denijs 30
B-9000 Gent

Tel. 09 246 46 46
Fax 09 246 96 59

Bereikbaarheid

Personeelsdienst
tel. 09 246 35 45

HRM
tel. 09 246 35 50
jobs@azmmsj.be

Waar talent bouwt aan de toekomst

AZ Maria Middelares is een modern ziekenhuis met 631 bedden, meer dan 1650 personeelsleden en 180 artsen.

Het ziekenhuis streeft voortdurend naar een betere, meer uitgebreide en vernieuwde patiëntenzorg. Daarom zoeken we naar gemotiveerd talent om hieraan mee te werken.

AZ Maria Middelares kiest voor GezondheidsZorg met een Ziel. Daarom staat de patiënt altijd centraal. De mens wordt in zijn totaliteit bekeken. We streven steeds naar een kwaliteitsvolle verzorging. De uitspraak 'Behandel je medemens zoals je zelf wil behandeld worden' is hier van toepassing.

In AZ Maria Middelares staat niet enkel de patiënt centraal maar ook het personeel. Kies je voor een boeiende organisatie waarin u uw kwaliteiten ten volle kan ontplooien? Solliciteer dan voor AZ Maria Middelares. Een personeelsvriendelijk beleid, flexibiliteit, het bijscholing- en vormingsbeleid,... en nog tal van andere factoren maken werken in dit ziekenhuis zó boeiend en verrijkend.


Terug naar boven