AZ Maria Middelares
GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel GezondheidsZorg met een Ziel

Campus Maria Middelares
Kortrijksesteenweg 1026
B-9000 Gent
Tel. 09 260 60 60
Fax 09 260 50 60
Bereikbaarheid

Campus Sint-Jozef
Kliniekstraat 27
B-9050 Gentbrugge
Tel. 09 260 60 60
Fax 09 260 35 00
Bereikbaarheid

Personeelsdienst
tel. 09 260 60 73
tel. 09 260 60 74
jobs@azmmsj.be

Waar talent bouwt aan de toekomst

AZ Maria Middelares is een ziekenhuis met twee vlot bereikbare campussen (Gent en Gentbrugge), 554 bedden en meer dan 1600 personeelsleden en 170 artsen.

Het ziekenhuis streeft voortdurend naar een betere, meer uitgebreide en vernieuwde patiëntenzorg. Daarom zoeken we naar gemotiveerd talent om hieraan mee te werken. AZ Maria Middelares kijkt ook naar de toekomst. Recent werd de eerste fase van de bouw van een gloednieuw ziekenhuis gestart op campus Maria Middelares.

AZ Maria Middelares kiest voor GezondheidsZorg met een Ziel. Daarom staat de patiënt altijd centraal. De mens wordt in zijn totaliteit bekeken. We streven steeds naar een kwaliteitsvolle verzorging. De uitspraak 'Behandel je medemens zoals je zelf wil behandeld worden' is hier van toepassing.

In AZ Maria Middelares staat niet enkel de patiënt centraal maar ook het personeel. Kies je voor een boeiende organisatie waarin u uw kwaliteiten ten volle kan ontplooien? Solliciteer dan voor AZ Maria Middelares. Een personeelsvriendelijk beleid, flexibiliteit, het bijscholing- en vormingsbeleid,... en nog tal van andere factoren maken werken in dit ziekenhuis zó boeiend en verrijkend.


Pol Reynaert wint 4 filmtickets

Pol Reynaert nam op 5 december deel aan azmm@themovies in Kinepolis Gent. Op het programma stond het Vonnis van Jan Verheyen. Meer dan 400 geïnteresseerden schreven zich in. Pol nam ook deel aan de wedstijd en won 4 gratis filmtickets. Wij wensen er hem alvast veel plezier mee.

Pol Reynaert en Hans Crampe, verpleegkundig en paramedisch directeur

Terug naar boven